Университетът

Тонислав Троев победи в “Последният печели”

Тонислав Троев, студент в специалност “Компютърна информатика” на Шуменския университет, безапелационно победи в тв играта “Последният печели” на БНТ. В предаването на 24 май той се изправи срещу представителите на Софийския университет, Тракийския университет и Югозападния университет. Ето какво каза за участието си той:

Как се чувстваше по време на играта?

Тонислав Троев: По време на играта се чувствах сравнително спокоен и смятам, че това доста ми помогна. Разбира се, имаше моменти, в които изпитвах едно странно усещане, че отговорът е буквално на върха на езика ми, но нещо малко ми липсваше – било то част от името или някаква друга подробност. Но в крайна сметка именно тези мигове правят участието ми в “Последния печели” едно толкова вълнуващо преживяване.

Какво е да влезеш в студиата на БНТ?

Тонислав Троев: Още когато влязох в самото студио, усетих магията на телевизията – светлината от прожекторите, професионалната техника и екипът, който работи зад кулисите, за да осигури безупречното излъчване. Това е място, което завинаги ще остане в спомените ми заедно с всички нови приятели, споделените истории и безкрайното забавление.

Цялото предаване, излъчено на 24 май, можете да гледате ТУК.

Автор: Дария Великова, II курс Българистика и медии

Close