Университетът

Фондация “Димитър Цонев” отново с конкурс за студенти

Фондация “Димитър Цонев” обявява за втора поредна година конкурс за студенти по журналистика на тема “Покажи българската мечта”, съобщават организаторите. Форматът за участие в конкурса е едноминутно видео по темата. В конкурса могат да вземат участие студенти, бакалаври по журналистика до 24-годишна възраст. Студентите могат да участват както индивидуално, така и в отбор. Видеата могат да бъдат качени в сайт за видео споделяне (Youtube/Vbox7) и изпратени като линк на konkurs@dimitartsonev.com.

За победителите в конкурса са предвидени парични награди: 1500 лв. за 1-во място, 300 лв. за 2-ро място и 200 лв. за 3-то място, както и грамота-признание. Големият победител ще получи също така и стаж в медия по избор и едногодишна стипендия в размер на 100 лв. месечно. Повече информация може да бъде получена на сайта на фондацията.

Крайният срок за изпращане на видеото е 30 април.

В миналогодишното издание на конкурса на тема “Покажи добрия човек” студентите по журналистика Гюнел Осман и Снежина Раева от Шуменския университет “Епископ Константин Преславски” се класираха във финалната фаза и взеха участие в официалната церемония за връчване на журналистическите награди от фондация “Димитър Цонев” с видеото:

Снимка: 24 часа

Покажи още
Close