Шумен

Уебинар: “Конкурс за финансиране на проекти”

Община Шумен и Общинският младежки съвет Шумен организират информационен уебинар относно конкурса за финансиране на проекти, насочени към младите хора на Шумен. Срещата ще се състои виртуално на 7 април от 16 часа в платформата Google Meet.

По време на събитието ще се включат Лили Петрова (Председател на експертния съвет по Младежки дейности и спорт) и Елена Димчева (Младши експерт проекти, програми и интеграционни политики). Те ще отговорят на най-често задаваните въпроси, като ще дадат и допълнителни разяснения за процеса на кандидатстване.

Община Шумен обяви конкурс за проектни предложения на младежки организации, инициативни групи, творчески формации, които осъществят младежки дейности на територията на Община Шумен. Няма ограничения в избора на теми, по които може да се работи. Те могат да бъдат свързани с организиране на свободното време на младите хора – природа, спорт, бизнес, култура, история, насърчаване на неформалното обучение и участие в различни граждански инициативи.

Проектите се подават на гише №3 в Центъра за информация и услуги в общинската администрация или в електронен вариант на e-mail: e.dimcheva@shumen.bg  до 16.00 часа на 16 април 2021 година.

Уебинарът ще се проведе в платформата Google Meet и е с предварителна регистрация на следния линк: https://forms.gle/TvmexSaSBmk94a4M9.

А линкът към събитието във Facebook e: https://www.facebook.com/events/483838999652495.

Източник: Общински младежки съвет Шумен

Покажи още
Close