Шумен

Кръгла маса „Училище-бизнес, перспективи за сътрудничество“ организират в Шумен

Кръгла маса  „Училище-бизнес, перспективи за сътрудничество“ с учениците от ПГОХХТ „Проф. д-р Асен Златаров“, ПГССХТ, СУ „Панайот Волов“ и представители на бизнеса и обществени организации от Шумен организира Центърът за подкрепа за личностно развитие – Обединен детски комплекс Шумен – направление „Кариерно ориентиране“.

Събитието цели да даде възможност на учениците да представят своите профили и специалности, умения и добри практики пред представителите на местния бизнес. Ще се дискутират актуални теми, касаещи възможностите за сътрудничество между бизнеса и професионалните училища, както и реализацията на младите хора на пазара на труда и оставането им в Шумен. Училищата ще представят своите направления и специалности с кратки презентации.

Ученици от клуб „Млади таланти в модата“ от ПГОХХТ „Проф. д-р Асен Златаров“, ще представи изработени дизайнерски модели. На срещата ще има демонстрации на дамски прически и приготвяне на безалкохолни коктейли от ученици. Срещата ще бъде от 14:30 ч. на 6 март в залата на къща-музей „Баба Райна“ във Възрожденския комплекс – Шумен.

Автор: Деница Мичева, IV курс, Връзки с обществеността

Покажи още
Close