Университетът

Конкурс за студенти на Фондация “Димитър Цонев”

За четвърти пореден път фондация “Димитър Цонев” обявява Конкурс за студенти. Тази година темата е “Героизъм по време на пандемия”. Ще бъдат отличени най-добрите едноминутни видеа, изготвени по зададената тема. Могат да участват студенти по журналистика и всички, които имат силен интерес в областта. Максималната възраст за участие е 25 години, могат да участват и студенти магистри (не само бакалаври), при условие, че не са на повече от 25 години. Позволено е участниците да се явяват под формата на отбор.

Заявки за участие в конкурса чрез изпращане на имейл на konkurs@dimitartsonev.com. В имейла трябва да фигурират три имена на кандидата (или кандидатите), в кой университет учи журналистика, кой курс е, телефон и имейл за връзка.

Когато видеото е готово, трябва да бъде качен в сайт за видео споделяне, като YouTube или Vbox7, а линкът да бъде изпратен на konkurs@dimitartsonev.com. Крайният срок е 10 май 2021 г. В края на месец май ще бъдат избрани победителите. Награди: 1-во място – 1200 лв., стаж в българска медия по избор, грамота-признание от фондацията; 2-ро място – 400 лв. и грамота-признание от фондацията; 3-то място – 300 лв. и грамота-признание от фондацията.

Повече информация може да бъде намерена в сайта на фондацията.

Източник: Фондация “Димитър Цонев”

Снимка:Фондация “Димитър Цонев”

Покажи още
Close