Университетът

Кампанията в Шуменския университет набира скорост

В събота се проведе първият предварителен изпит в Шуменския университет след приключването на карантината в страната. „Всъщност той е вторият за Кандидатстудентска кампания 2020, а общо на двата изпита са се явили над 140 кандидати”, съобщи за UniMediaдоц. д-р Чавдар Сотиров, зам.-ректор по кандидатстудентска дейност, координация със студентските органи на управление, Кариерен център.

Той допълни още, че изключително удобен вариант за кандидатстване са и предварителните индивидуални електронни изпити. Те се провеждат в  Центъра за кандидатстудентска дейност, намиращ се в Корпус 1. Всеки, който предпочита този вариант, може да се яви на изпит всеки делничен ден от 8 до 16 часа и в събота от 8 до 12 часа. До този момент на тях са се явили над над 60 човека.

Кандидат-студентите в Шуменския университет могат да се възползват и от възможността да подадат документите за прием за учебната 2020/2021 година онлайн.  Те трябва да последват линка https://e-applicants.shu.bg/ и да попълнят апликационната форма.

Провеждането на изпити при спазването на заповедите за сигурност в условията на извънредно положение и мерките за безопасност включват задължително носене на маска от кандидат-студентите.

През тази година кандидатстудентската кампания преминава под мотото „Присъедини се към семейството на Шуменския университет!“

Повече информация за тазгодишната кампания може да бъде намерена на телефони 054 830 495, 054 832 106, 0893 352 236 или на e-mail: ksk@shu.bg.

UniMedia

 

Покажи още
Close