Университетът

“Заедно в час” в университета

Представители на инициативата “Заедно в час” ще се срещнат с шуменски студенти, за да представят възможностите за кариерно развитие в сферата на образованието след завършване на университета. Презентацията ще се проведе на 18 февруари (вторник) от 11 часа в зала 309 на Корпус 1.

Участниците в програмата за професионално и лидерско развитие на “Заедно в час” получават подкрепа да работят като учители на ученици от уязвими общности в рамките на две години. През това време те имат възможност да се запознаят директно с предизвикателствата и начините за подобрение в системата. След това продължат да допринасят активно за по-качествено образование в България през работа в различни професионални сфери. Сред тях са ефективно преподаване и училищно лидерство, социално предприемачество, публични политики и др.

Организацията изгражда силна общност от настоящи участници, възпитаници на програмата и ключови партньори от всички сектори, за да подпомогне дългосрочно достъпа до качествено образование на всяко българско дете.

Повече информация за инициативата може да бъде намерена на сайта на “Заедно в час”.

UniMedia

Покажи още
Close