Университетът

Гьоте-институт набира стажанти

Гьоте-институт набира стажанти за следните проекти и тематични области на културната програма на института: Архитектура и 100 години Баухаус (март-юни); 30 години Гьоте-институт (април-юли); Музикални и филмови програми (март-юли); Академия за културен мениджмънт (юни-октомври); Гейминг (август-ноември), съобщава Karieri.bg. Стажантите ще надникнат в работния процес на Гьоте-институт и ще се включат в планирането и реализирането на културните програми.

Участниците трябва да помагат в разработването и подготовката на всички културни програми и проекти на института, в организацията и съблюдаването на протичането на културните събития в сградата, грижата за международни гости, комуникация с партньори и участници в събития, обработка на данни и онлайн проучване и преводаческа дейност.

Нужно е кандидатите да имат започната или вече завършена хуманитарна, стопанска, юридическа или информационна специалност с планирано завършване със степен бакалавър, магистър или докторант, да са на не повече от 30 години, да владеят перфектно както български, така и да имат познания по английски и немски.

Участниците трябва да имат интерес към културните събития и културния мениджмънт. Стажът е платен. За да кандидатствате, изпратете автобиография, снимка и кратко мотивационно писмо на немски или английски език защо се интересувате от стажа на Стефка Цанева – stefka.tsaneva@goethe.de.

Крайният срок е днес -18 февруари, до края на работния ден.

Покажи още
Close