Светът

Ал Пачино и Джеймс Марсдън в новия филм на Тарантино

Легендарният Ал Пачино, познат с ролите си във филмите „Кръстникът”, „Белязаният”, „Кметството”, ще вземе участие в новата кинопродукция на режисьора  Куентин Тарантино  “Имало едно време в Холивуд”, стана ясно в началото на юни. Буквално няколко дни след като новината завладя медийното пространство, се появи и информация, че Джеймс Марсдън също ще вземе участие в продукцията. Марсдън е известен най-вече с ролите си на Скот Съмърс  във филмите от поредицата „Х-Мен”.

Освен Пачино и Марсдън, зрителите ще имат възможност да гледат и Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Джулия Бътърс, Марго Роби, Дакота Фанинг, Деймиън Луис, Люк Пери.

Действието на “Имало едно време в Холивуд” ще се развива главно в Лос Анджелис и ще пресъздаде някои от най-значимите убийствата, извършени от последователите на Чарлз Менсън през 1969 г. Във филма ще бъде проследена и историята на бившата звезда в телевизионни уестърни Рик Далтън и неговия дубльор Клиф Бут, в чиито образи ще се превъплатят съответно Леонардо ди Каприо и Брад Пит. На Пачино пък ще бъде поверена честта да изпълни ролята на Мартин Шуорц, рекламния агент на Далтън. За Ал Пачино това ще бъде първата съвместна работа с Куентин Тарантино, докато Ди Каприо и Пит вече имат зад гърба си няколко филма, режисирани от него.
Куентин Джером Тарантино е американски актьор, сценарист и режисьор роден през 1963 година в Кноксвил, щата Тенеси. Въпреки, че не е посещавал училище по изкуствата, той е забелязан в началото на 90-те години с уникалните си промени върху представянето на архетиповата система на американския живот. Като актьор е известен с това, че в по-голям процент от случаите участията му във филмите приключват след като той бива застрелян. Тарантино е режисирал общо 21 кино-продукции, като повечето от тях спадат към жанровете екшън, приключенски екшън и уестърн.
Най-новият му филм “Имало едно време в Холивуд” се очаква да излезе на екран през август следващата година.

Автор: Владислав Киров, II курс, Връзки с обществеността

Покажи още
Close