България

Стаж по комуникации и социални медии предлага АЕЖ-България

Асоциацията на европейските журналисти в България (АЕЖ) предлага стаж за млади хора, които искат да се развиват в сферата на комуникациите. АЕЖ работи по много интересни проекти, свързани с медийната среда, организира обучения и събития и има нужда от някой, който да помага да комуникира по-добре дейностите, съобщават от АЕЖ.

Да стажувате в организацията означава да бъдете въвлечени в ежедневната работа, както и да получите практически опит в различни задачи, свързани със създаването на съдържание и организирането на обучения и медийни събития. Специфичните задачи ще включват и поддържане и разработване на профили в социални мрежи – Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn; създаване и планиране на съдържание за социалните мрежи – текст за постове, визии, видеа; изготвяне на вътрешни и външни бюлетини; помощ при изготвяне на отчети и доклади; анализиране на ефекта от комуникационните канали; съдействие при изграждане на комуникационни стратегии и планове; проучване на информация; базови дизайн и фотографски умения се считат за плюс.

Знанията и уменията, които се търсят са свързани със социалните мрежи, PR и маркетинг. Кандидатите трябва да притежават отлични комуникационни умения и умения за писане; отлично владеене на български език – писмено и говоримо; владеене на английски език на ниво поне B2. Стажът е особено подходящ за хора с интерес за развитие на комуникационните умения в сферата на социалните каузи и инициативи.

Стажът е платен, с гъвкаво работно време. Ангажиментът ще бъде поне 20 часа седмично за период от минимум 3 месеца.

За да кандидатствате, изпратете своя автобиография и кратко мотивационно писмо на: fani@aej-bulgaria.org. Краен срок за кандидатстване: 9 април 2023 г.

Източник: АЕЖ – България

Close