България

# Digital 4 – конференция за контент маркетинга

Най-голямото дигитално събитие на Варна за 2019 година # Digital 4 Varna ще се проведе на 29 и 30 юни в хотел “Черно море” и ще бъде посветен на контент маркетинга и оптимизацията. През двата дни над 30 лектори и близо 300 участници ще гледат, слушат и разискват теми за Съдържанието, онлайн  бизнеса, SEO и маркетинга. Посещението на конференцията е безплатно за всички студенти и техните преподаватели в областите на дигиталния маркетинг, бизнес, икономика, туризъм.

Участниците във форума ще имат възможност да видят на живо топ–специалистиите на България и се запознаят с новостите, тенденциите и техниките за Оптимизация и Контент Маркетинг. Важността на подобни прояви е именно тази – да срещне младите маркетолози с утвърдените имена в бранша.

Като част от проявите са предвидени нетуъркинг срещи, уъркшопове и дискусионни панели. # Digital 4 Varna реално среща представители на бизнеса със студенти, имащи интереси в сферата на дигиталния маркетинг и онлайн бизнеса. На форума се представят редица бизнеси от региона и страната като изложители в ЕКСПО частта, инфо партньори или участници в дискусионните панели и нетуъркинг срещите. Това позволява разговори в неформална среда, контакти с бъдещи работодатели и водещи брандове.

След приключване на събитието всеки участник получава сертификат. Това става чрез безплатна регистрация във специално създадена за целта Google форма, която удостоверява присъствието на съответното лице чрез представяне на студентска книжка на www.digital4varna.com преди началото на събитието.

Покажи още
Close