Шумен

Юли Тонкин ще гостува в Шумен за първи път

Най-успешният лектор за личностно развитие гостува с безплатен семинар на тема „Изкуството да говориш пред публика“

Известният предприемач, лектор и организатор на най-мащабните събития за личностно развитие в България Юли Тонкин ще гостува в Шумен за първи път. Шуменската публика ще има възможността лично да се срещне с него на втори май от 18.30 ч в зала Танцувална на Младежки дом, когато ще се проведе първия по рода си семинар на тема „Изкуството да говориш пред публика“.

Най-популярният мотиватор в България ще помогне на всеки, който изпитва притеснение от говорене пред публика и търси начини да се превърне в уверен и успешен оратор.

Програма на събитието:

18.30ч. – 19.00ч. – Регистрация

19.00ч. – 21.30ч. – Основен модул

21.30 ч. – Закриване

Местата са силно ограничени и поради големия интерес регистрацията за събитието е задължителна и може да се направи най-късно до 30.04.2018г. на:

http://podobri.org/july-tonkin

Тонкин посвещава последните 10 години от живота си в изучаване и разбиране на човешката психология. През всички тези години опит и работата си с хиляди хора, той открива сходни пътеки в поведението на успешните и неуспешните хора и разработва стратегии за успех и продуктивност, като открива скритите ресурси и таланти в хората. „Всички ние сме специални. На света няма посредствени хора, има посредствени мисли!“ твърди лекторът.

Организатори на събитието са Раунд Тейбъл Шумен и организацията ПOдобри. С партньорството на Общински младежки съвет, Община Шумен, Младежки Дом – Шумен, дигитална агенция Пикселс, Дeрилис и други.

Покажи още
Close