Университетът

Стажантска програма “Оставаме в България”

За четвърта поредна година Съветът на жените в бизнеса в България (СЖББ) стартира стажантска програма “Оставаме в България”.

Инициативата е насочена към младите професионалисти, които искат да навлязат в света на бизнеса, да получат възможности за развитие и стимул за реализация в България. Програмата предлага възможности за стаж в различни икономически сектори – финанси, публична администрация, енергетика, здравеопазване и т.н.

В четвъртото издание на инициативата могат да участват стажанти от компаниите членки на Съвета, които за целта трябва да изпратят свое есе на тема “Моят успешен стаж в България”. За победителите, които ще бъдат обявени през септември, са предвидени множество награди като стажове, обучения, посещения във фирми членки, участия в специално организирани събития и др.

Голямата награда, която ще получат двамата победители, е посещение в Европейския парламент по покана на г-жа Ева Майдел. Материалите трябва да бъдат изпратени чрез платформата на “Оставаме в България” на сайта www.womeninbusiness.bg, раздел “Проекти” – Стажантска инициатива 2018. Крайният срок за участие е 13 юли. Повече за инициативата може да откриете тук.

Покажи още
Close