Университетът

Конкурс Cannes Young Lions за студенти

Българската асоциация на комуникационните агенции в партньорство с “Фокс нетуъркс груп” България ЕООД обявява началото на конкурса Young Lions Bulgaria 2019 – Film, съобщава Karieri.bg. Целта на състезанието е да бъде избран екип, който да представи България в конкурса Cannes Young Lions в категория Film през месец юни 2019 г. в Кан, Франция.

В конкурса могат да участват екипи от двама души, като всеки участник трябва да е на възраст до 30 години (роден след 20 юни 1988 г.) и да работи в комуникационна агенция. Всеки екип, който желае да се включи в конкурса, трябва да се регистрира в срок до 19 февруари 2019 г., като подаде набор от документи. Регистрацията за участие в конкурса Young Lions Bulgaria 2019 – Film е безплатна.

На 22 февруари всички регистрирани и отговарящи на условията за участие екипи ще получат задание от официалния партньор на конкурса – “Фокс нетуъркс груп” България. В срок до 25 февруари участниците трябва да създадат и предадат 30-секунден рекламен клип, заснет и обработен със собствени ресурси. Победителят в Young Lions Bulgaria 2019 – Film ще бъде обявен на 28 февруари 2019 г.

Повече информация може да видите тук.

Покажи още
Close