Университетът

И “Мис и Мистър Шуменски университет” са…

Победителите в „Мис и Мистър“ Шуменски университет 2019 година са Мариела Стоева, специалност Предучилищна и начална училищна педагогика и Христо Димитров, специалност Педагогика на обучението по физическо възпитание.

Снощи в нощен клуб Luxury Room пред многолюдна публика от студенти, преподаватели и жители на град Шумен бяха избрани победителите. Петте момчета и шестте момичета се състезаваха в три тура. В първи тур те дефилираха в спортно облекло, във втория бяха облечени в спортно елегантен стил, а в трети тур те показаха на сцената изящните рокли и костюми на едни от големите бутици за дамска и мъжка мода в Шумен.

Председател на журито бе доц. д-р Константин Константинов, зам.-ректор на Шуменски университет, а останалите членове бяха Яна Вангелова, председател на Национално представителство на студентските съвети, Пламен Георгиев, главен редактор на в. „Шуменска заря“, Иван Андреев, магазин „Роял“, Албена Рахнева, собственик на агенция „Фаворит“.

Участниците получиха и специални награди от спонсорите на конкурса, а призът „Мис Очарование“ бе връчен на Шенай Исмаилова, специалност Приложна лингвистика.

Публиката също имаше възможност да гласува и според нейния вот „Мис и Мистър“ Шуменски университет са Виктория Милева, специалност Връзки с обществеността, и Станко Станкев, специалност Педагогика на обучението по физическо възпитание.

След седем годишно прекъсване конкурсът „Мис и Мистър“ Шуменски университет беше възроден по инициатива на Студентския съвет на университета. Водещи на събитието бяха Благой Жечев и Сузан Джемил.

Автор: Десислава Веселинова, Връзки с обществеността, II курс

Покажи още
Close